Trekkersplekken

zijn kampeerplekken voor mensen die wandelend, fietsend of met de kano naar de camping komen. Het zijn een aantal kleinere tentplekken die maximaal 4m2 zijn en zijn ideaal voor een 2 persoonstent. Op de bonnefooi aankomen kan altijd, maar als uw er zeker van wilt zijn, kunt u het beste even contact opnemen.

U kunt aanmeren met uw boot of op steenworp afstand en genieten van de ondergaande zon bij de zwemsteiger. Bij deze plek zit ook een aansluitpunt voor elektra, kan je je fiets neerzetten, en zit je dichtbij de sanitaire voorzieningen.

Kamperen met groep

is ook mogelijk. Hiervoor hebben wij een apart veld beschikbaar met zicht op de polder. Er is hier gelegenheid voor meerdere tenten, caravans, campers of vouwwagens. Hier heeft men ook de beschikking tot elektra 6 x (10A), een apart sanitair gebouw, maakt u gratis gebruik van de Wifi en zult u niet zo snel overlast veroorzaken voor de overige kampeerders. Dit zijn de plekken aan de andere kant van het terrein, op de plattegrond weergegeven als 23 / 24 /25 / 26. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Contact