Comfort plaatsen

Sinds een aantal jaar hebben wij 4 comfort camperplekken. Hier staat de camper op een verhard gedeelte waardoor die gemakkelijker level. U kunt wel uw tafel en stoelen uitklappen op het gras. De plekken zijn ruim 60m2 en berekend voor een camper van max 10 meter lang. Iedere plek beschikt over stroomaansluiting met 230v / 10 Ampère. Ook is hier een waterpunt aanwezig. Uiteraard kunt u ook bij ons uw chemische toilet en vuilwater lozen. De plekken zijn vanaf €20,- per nacht te boeken. Dit is inclusief 2 personen, het gebruik van sanitair, lozen/tanken van water en het gebruik van  WIFI. Tijdens populaire weekenden hanteren wij een toeslag. Op de plattegrond zijn het de plekken 12 t/m 15.

Verharde plekken

In het voorjaar, als de Keukenhof geopend is (van eind Maart tot halverwege Mei), maken wij extra verharde plekken beschikbaar. Een gedeelte van het terrein word afgezet en is alleen beschikbaar voor campers. De ondergrond bestaat volledige uit bestrating. Op de plattegrond zijn dit de plekken 16 t/m 22. De plekken zijn te boeken vanaf €17,50 per nacht.

Standaard plekken

Wij hebben aan de andere kant van het terrein nog 3 plekken voor campers beschikbaar. Wij gebruiken dit gedeelte ook als groepsveld, maar indien dit niet gereserveerd is, beschikken we over 6 grote plekken van 50m2. Iedere plek beschikt over een 230v / 10 Ampère stroomaansluiting.  De ondergrond is volledige van gras. Afgelopen jaar hebben wij naast deze plekken sanitaire faciliteiten geplaatst. Op de plattegrond zijn dit plekken 23 t/m 25.                              Let op: deze plekken bevinden zich naast de brug van de A44. Afhankelijk van de wind kunt u geluidsoverlast ervaren! 

Stroomaansluiting

Is een aparte te boeken item die u kunt selecteren tijdens de reservering. De kosten per nacht zijn €3,50 per aansluiting.