Kampeerplaatsen

Naast onze vaste gasten hebben wij 10 fraaie toeristische kampeerplaatsen van ruim 80m2 die geschikt zijn voor alle kampeerders. Per plaats kunt u een caravan, camper, grote tent of vouwwagen plaatsen en max. 1 bijzettentje van 4m2 . Ieder plek beschikt over 230v / 16 Ampère en de sanitaire voorzieningen zijn op loopafstand. Ook is er gratis WIFI-netwerk beschikbaar over de hele camping. Kamperen met huisdieren is toegestaan mits ze zijn aangelijnd. In de ochtend kunt u gebruik maken van onze broodjesservice. Als u van vissen houdt kan dat bij ons perfect. Aan de ringvaart of in de polder gooit u zo een hengel uit.

Een kampeerplaats inclusief elektra en 2 personen begint vanaf €26,-. Tijdens populaire weekenden hanteren wij een toeslag.

Trekkersplekken

zijn kleine kampeerplekken voor mensen die wandelend, fietsend of met de kano naar de camping komen. Het zijn een aantal kleinere tentplekken die maximaal 5m2 zijn. Ideaal en alleen geschikt voor een 2 persoonstent. Op de bonnefooi aankomen kan altijd, maar als uw er zeker van wilt zijn, kunt u het beste even contact opnemen.