Kampeerplaatsen

Naast onze vaste gasten hebben wij 10 fraaie toeristische kampeerplekken van ruim 80m2 die geschikt zijn voor alle kampeerders. Per plaats kunt u een caravan, camper, grote tent of vouwwagen plaatsen en max. 1 bijzettentje van 4m2 . Ieder plek beschikt over 230v / 16 Ampère en de sanitaire voorzieningen zijn op loopafstand. Ook is er gratis WIFI-netwerk beschikbaar over de hele camping. Kamperen met huisdieren is toegestaan mits ze zijn aangelijnd. In de ochtend kunt u gebruik maken van onze broodjesservice. Als u van vissen houdt kan dat bij ons perfect. Aan de ringvaart of in de polder gooit u zo een hengel uit.

Een kampeerplek inclusief elektra en 2 personen begint vanaf €25,-. Tijdens populaire weekenden hanteren wij een toeslag.

Reserveer nu
Kamperen met een groep

Kamperen met groep is ook mogelijk. Hiervoor hebben wij een apart veld beschikbaar met zicht op de polder. Er is hier gelegenheid voor meerdere tenten, caravans, campers of vouwwagens. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.