LuchtfotoDe camping is gelegen in de Zuid-Hollandse bollenstreek, direct aan de Kagerplassen. Kortom; een uitstekende plek om in zeer korte tijd uit de drukte van de randstad te ontsnappen! Door de ligging van de camping is deze ideaal als startpunt van fietstochten tussen de bollen en het beoefenen van een grote diversiteit aan watersporten.

De camping biedt ruimte aan 50 vaste standplaatsen en mogelijkheid tot het overnachten met een tourcaravan of tent.

Naast de caravanplaatsen is er ook een ruime haven aanwezig, waar ligplaatsen per seizoen gehuurd kunnen worden.

In het zomerseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd, welke op de aktiviteiten agenda terug te vinden zijn.

Camping "De Hof van Eeden" Toeristenveld beschikt over een fraai kampeerveld ingericht voor toeristische plaatsen. De plaatsen zijn voorzien van 230V 16 ampère stroom. Het sanitairgebouw en afvoerpunt voor chemisch toilet bevinden zich op korte loopafstand. Houdt u van vissen, fietsen of watersport, dan is dit de uitgelezen plek om te vertoeven. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. De camping is voorzien van gratis draadloos internet (WiFi).

Let op! Alle reserveringen voor het Castlefest weekend moeten per e-mail of telefonisch worden gedaan. Het veld dat wij dat weekend beschikbaar stellen is geen onderdeel van het online reserveringssysteem.

Groeps reserveringen gaan alleen op aanvraag per e-mail of per telefoon, niet via het online reserveringssysteem.

Diverse activiteiten vinden plaats in de kantine van de camping. De kantine is het gehele jaar ook te huur voor feesten en partijen. Heeft u een verjaardag, familiereünie of bruiloft; bel of mail ons dan voor de diverse mogelijkheden.

Van ontbijt tot brunch en van barbeque tot uitgebreid buffet, van eenvoudig tot luxe. U mag het zeggen. Bel of mail ons voor een informatieboekje waar alles in vermeld staat. U kunt natuurlijk ook gewoon even langs komen om te kijken.