SUP & Kanoverhuur

Sinds dit jaar verhuur wij ook SUP boards.

Suppen staat voor Stand Up Paddeling. Het is ontstaan in Hawaii en is de laatste paar jaren enorm populair geworden in Nederland. Het is een laagdrempelige watersport wat geschikt is voor jong en oud! Doordat u staat op het sup-board en u op uw eigen tempo voort kan bewegen door te peddelen met een speciale sup-peddel, kunt u ideaal in de kleinere slootjes door de weilanden.

Suppen is een ontspannen watersport waarbij u veel meekrijgt van de omgeving en tegelijkertijd heel uw lichaam traint! Het huren van een sup board is op eigen risico, uiteraard krijgt u wel instructie waardoor u de basis vaardigheden begrijpt.

Naast de Sup boards hebben onze buren meerdere Kano’s en Kajakken te huur. Er zijn een aantal mooie kanoroutes van diverse afstanden. En u kunt kiezen uit verschillende kano’s met kinderzitje, voor 1, 2 of 3 personen. Uniek zijn de kano’s die groot genoeg zijn voor maar liefst 10 personen.

Een SUP board is te huren vanaf € 25,- per dagdeel icm een overnachting. Indien los een SUP board wilt huren kan dit voor € 35,- per dagdeel.